In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2008. február 25., hétfő

Magyarország Tour 2.

...folyt... a következő héten el kellett látogatnom az angliai gépgyártónkhoz egy új egység miatt, ami sajna nem sikerült olyan jóra, mint reméltük (hinni nem is hittük, hogy minden oké lesz, mert már régóta dolgozunk velük – de minek...). De legalább a táj és a szálló gyönyörű volt! Birmingham mellett, Barwellben voltunk (kb. 40 kilcsire), a kastélyszálló pedig Bosworthban volt, nem messze tőle. Egyébként nagyon vicces volt a környék olyan szempontból, hogy már egy 4-5 házas csoportosulásnak is külön községneve volt. A legjobban a ’The Bull In The Oak’ tetszett; ergo a kb. 8 házból álló egységnek a Bika a tölgyesben nevet adták. Mit lehet erre mondani? Ámen.
Az első két nap az idő gyönyörű volt, csináltam is pár képet a szállóról és környékéről:








Csütörtök este még Pesten volt egy búcsúbuli ismét a keménymaggal, majd az utolsó hétvége ismét a családé volt. Szomaton még megejtettünk egy közös családi ebédet Piroskáékkal Tiszaújvárosban (ha jól emlékszem, Arany Holló étterem volt a neve – hát nem a legjobb szakácsokkal dolgoznak), majd hétfő hajnalban elindultunk Pestre.
Nem mondom, hogy könnyű volt eljönni, mert nagyon jól éreztem magam a 3 hét alatt, mind a családdal, mind a barátokkal, de hát hiába van otthon, szinte mindenki, aki fontos, ha egyszer máshol fizetik meg az embert...

Végezetül még itt van pár kép a szerintem jobban sikerültek közül:

Nyírség wallpaper:


Turul-ház:


Tiszai csendélet:


Ukrán varjak:


Balaton wallpaper:


Majd még Pirsoka is fog írni külön a bő 3 hétről, mivel nem sokat voltunk együtt, így szerintem neki is van jópár sztorija :)

Mégegyszer köszönjük mindenkinek, akik ráértek találkozni, beszélni, bulizni és miegymás és nagyon köszönjük az elszállásolást is pesti tartózkodásunk alatt! Király volt ez a három hét, nagyon fogtok hiányozni, de majd legkésőbb jövőre ismétlünk!

Nincsenek megjegyzések: