In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2010. február 15., hétfő

Buli Valentinnál

Pár hete paprikáskrumpli-buli volt Valentinnál. Nagyon jól sikerült minden téren (bekajáltunk, megkóstoltunk pár üveg páleszt – nem, nem azt, amit a házigazda hozott, mert az ugye… :D:D:D). Katanoztunk is, de az elég szerencsétlenre sikeredett, mert a kariajim meg Pepito épp aktuális csaja (szerintem valami rizsföldről való, mert kb annyira volt értelmes az is, nameg úgy is nézett ki:D:D:D) is játszott (azóta már mindkettő lapát). Ne akarj katanozni kínaiakkal; egy borzalom. Túl bonyolult nekik…kb 2 órába telt, amíg felfogták a játék lényegét (mármint, hogy lehet pontokat szerezni és az nyer, aki leghamarabb összegyűjt 10-et – amit a végére már le akartunk vinni 8-ra, csak fejezzük már be…).

Ja, ezen a bulin ismerük meg FriCZY-t :D Műszakis srác, Németországban dolgozott eddig és pár hete jot ki Shanghai-ba. Mit mondjak, beszarás a gyerek. Könnyesre röhögtük magunkat a beszólásain. :D

Nincsenek megjegyzések: