In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2011. február 21., hétfő

Otthon

Az idei hazalatogatas kinai ujevre esett...volt egy kis dilemma, hogy Bali vagy Magyarorszag, de aztan a csalad gyozott :)
Csendes 10 nap volt.
Az odaut sima volt, leszamitva, hogy egy kinai kolyok elottem 3 sorral vegighisztizte az utat, igy nemigen tudtam volna aludni, de szerencsere az elottem ulo par valamelyike (vagy a srac, vagy a csaj, vagy mindketto - kinaiaknal ezt nem lehet egyertelmuen egyik nem szamlajara sem irni) olyan budoseket fingott egesz uton, hogy megiscsak bekabultam ugy 4-5 orara. Mast nem is nagyon lehetett csinalni, mert valamilyen (? = kinai) logika folytan a Peking-Budapest jarat egy szar gep, ahol a konzolos-videonezos szorakoztatoelektronika nem mukodik rendeltetesszeruen (plusz a monitor is Made in China), szoval az ember vagy olvas 10 oran keresztul, vagy alszik.
De szerencsere a csomagok, igy az ajandekok is epsegben megerkeztek, meghozza velem egyutt, s ez volt a lenyeg. Miutan a repteren ossszeszedtem nevelofatert es hugomat (elvileg ok jottek ki elem, de hat van, akinek nagy a Ferihegy es elteved benne :D:D:D), laza 2 oras ut utan Egerben is voltam.
Mivel anyumnak dolgozni kellett, pentek leven, napkozben nem volt mas dolgom (OTP-be be kellett mennem, de minek...egy rakas szar az a bank, de errol majd kulon posztban, ha egyaltalan lesz kedvem hozza), minthogy egyek es aludjak, nameghogy elolvassam a Storyt. (Megelozendo, hogy ertetlenul bamuljak a het hatralevo reszeben, barmikor felreppen egy fontos tema vagy nev :D.) 'Szomoruan' kellett konstatalnom, hogy az egyetlen meg ismeros 'celeb' (strici, kurva, drogos/diler, cigany, maffiozo, buzi, politikus - illetve ezeknek a komboja) Chiccolina volt, s mivel ugy latszik az elmult evben a Story iroi szinvonala/erdekessegi indexe is esett (ki hitte volna, hogy ez lehetseges), nem is sikerult abszolvalnom ujabbakat. Nabumm, max kineznek...(ez kicsit meg is tortent hugomek bulijan, ahol a fergeteges hangulatot kettetorte a majomvilag X-edik resze, mikoris mindenki kivonult nyomikat bamulni en meg fel ora mulva elmentem aludni...ennek az lett a visszhangja, hogy nem birom a piat, de ezen most itt nem kezdek el vitatkozni :D:D:D).
Pentek este a regi barati tarsasaggal mentunk be a 'varosba' - ahova sajna nem mindenki jott el, mivel ev kozben ketten kozoluk osszerugtak a port, igy nem volt ott mindenki. Szomoru, de remelem mire legkozelebb megyek, mar hajlandoak lesznek elviselni egymast egy legterben par oraig a kedvemert...
Kedden es szerdan Pesten voltam bulizni. A keddi olyan jol sikerult, hogy szerdan este egy froccs ment le aztan alvas, de azert jo volt igy is, mert vegre megint dumaltunk egy jot Robival meg Atival. (Meghallgathattam szazszor, hogy jo otthon, menjek haza 4-edannyiert dolgozni :D:D:D.)
A PIAF sajna most kimaradt (kedden nem jutott eszunkbe), de majd legkozelebb.
Csutortokon lementunk Foldimamahoz, sajna elegge elhagyta magat szegeny, de a digitalis kepkeretnek nagyon orult.
Pentek Eger, estere atjott Jeremy is Nyiregyrol, jot dumaltunk, majd elmentunk bulizni is. Azaz csak mentunk volna, ha lehetne hova menni abban a porfeszekben...
Szombaton atmentem Miskolcra hugomekhoz, mert a baratjanak volt szulinapja. Vasarnap vissza Egerbe, hetfon meg vissza Kinaba. (Repulout hasonloan elvezetes volt...)
Ennyi.

Nincsenek megjegyzések: