In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2008. május 6., kedd

Hocó szülinap / Viral ebéd

Hocó szülinap

Vagy két hete szombaton szülinapi vacsin voltunk: Hocó ünnepelte a 37.-et. Eszméletlen, el sem hittem, hogy ilyen idős, szeirntem max. 30-32-nek néz ki. No sebaj :)

A Nepáli étterembe mentünk. Magyarok mi voltunk meg Mári (Hocón kívül – na meg Oetker Péter, mondjuk ő német-magyar és kicsit furin, de nagyon jópofán beszéli a nyelvünket), a többiekkel most taliztunk először – Hocónak túlnyomóan külföldi ismerősei vannak. A kaja meg minden nagyon jó volt, remekül érezte mindeki magát.

Itt van jólsikerült kép is:

A csapat:

Az étterem ajándéka volt 2 db nepáli torta is. Tetejükön speckó gyertyával: tojáshéj vodkával töltve és meggyújtva. Hocó épp itt fogyasztja el a maradék "üzemanyagot":


Virál ebéd

Másnap ebédre voltunk hivatalosak Virálhoz; ő az indiai kollégám, kábé az egyetlen értelmes fej, akivel együtt kell dolgoznom. Természetesen indiait ettünk és elsősorban vegát (ő vallási alapon vegetáriánus), de így is nagyon finom volt!

Ebéd után kutyázás – van egy kiskutyája, meglehetősen hiperaktív – mármint Piroska kutyázott. (Én ugye nem preferálom, ha a fehér nacim tiszta lábnyom meg kutyapisi, szóval maradtam a sörnél:))

Ezzel el is ment a vasárnap.

Nincsenek megjegyzések: