In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2008. június 15., vasárnap

Sporthétvége

Ez is jó ideje volt már, de mostanában annyi dolgunk van, még hétvégén is, hogy nemigen akad pár szabad óra blogolni. De nem baj, legalább nem unatkozunk.
Szóval vagy két hónapja történt, hogy két magyar srác, Petya és Dani, akik eddig Hong Kongban tanultak, átjöttek Shanghaiba pár hétre. Először Piroska és Kriszti szülinapi buliján találkoztam velük. Nagyon jó fej srácok, főleg, hogy Dani egri :):):) - A faterja volt főmöke Boninak, szóval megint összeértek a szálak.
Már itt voltak pár hete, mikor utánuk jött Dani öccse és egyik amerikai haverja is, mivel innen indultak Kínai körútjukra. Így aztán kitaláltuk, hogy kéne valami jó kis közös programot csinálni. A legtöbb szavazatot a go-kart és a paintball kapta, így szombatra betettünk egy autóversenyt (Teppanyaki vacsival kombinálva), vasárnap délutánra pedig a paintballt.
A go-kartozás eszméletlen jól sikerült. Elég sokan eljöttek, ha jül melékszem, úgy 14-en lehettünk. Volt is nagy verseny. (A pálya egyébként a Changfeng parknál van és csak ajánlani tudom.) Mindenki 3x8percet ment, s mivel kb. két csapat volt, egy bő órát elautózgattunk. Szuper volt a pálya, jól mentek az autók (egyedül Mári kapott defektet), nagyon jól éreztük magunkat.
Bevallom először fostam, hogy utolsó leszek, mert vezetni nem tudok, go-kartozni is csak egyszer voltam életemben, szóval...
De csodák csodájára, s Piroska nem kis bosszúságára (ugyanis őt is megelőztem), az első és második körben harmadik, az utolsóban pedig 2. lettem legjobb köridőt tekintve. A legjobb mindíg Kriszti volt, nem tudom, hogy csinálta. (Mögötte meg általában Karina végzett, szóval férfialázás volt :):)), amit a tetemes súlykülömbség számlájára írtam...naná :)
Csináltunk pár képet is, sajna nem lettek a legjobbak, de azért még leközölhető pár:




Go-kartozás után megnéztük az újranyílt japán éttermet a Donping Rd-on. Hát, az előző jobb volt, de azért most sem maradtunk éhesek :)




Nincsenek megjegyzések: