In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2009. december 22., kedd

Jeges

Abban a megtiszteltetésben volt részem pár héttel ezelőtt, hogy vendégül láthattam Jegest szerény hajlékomban pár nap erejéig. Azoknak, akik a Duna jó oldalán jártak egyetemre (és itt nem az ELTE-re gondolok, hahaha), valószínű az első gondolat, ami a Jeges név említésére beugrik: „Mi vagyunk a niggerek” ( http://www.gatveder.hu/adatlap.php?id=8897950) . Igen, igen, Ő járt nálunk Shanghai-ban. Jeges Guczó és Pepító haverja, még az egyetemről (nekem mostanság olybá tűnik, hogy az összes IT fejes abból a 2-3 évfolyamból került ki), s ő írta az örökzöld niggeres számot, fél óra leforgása alatt (társszerzőként volt egy üveg bor is). Az arabos verzió később született, szintén az ő agyából (a sárgás viszont nem! De ez hamar ki is derül, ha az ember ránéz a szövegre).

Egyik közös vacsi alkalmával említett egy zenekart, http://www.timurlenk.hu/ , akik tényleg nagyon ott vannak, innen le is lehet tölteni az albumaikat.

Nincsenek megjegyzések: