In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2010. október 18., hétfő

Hurrá, nyaralunk!

Idei nyaralásunk uticélja, a rossz időjárás ellenére, Thaiföld volt. Már jóideje terveztük, hogy haverokk együtt lemegyünk (Attila haverja szerint jól el lehet mókázni olcsóért), de végül szinte mindenki becsicskult, így Fricivel toltuk végig édes kettesben a 12 napos túrát.
Shanghai-ból Shenzhenbe repültünk, mert így olcsóbb volt (kínai ünnepek lévén a jegyárak a normális 2-3-szorosáig szöknek fel, így a kizsákmányoló cégnél dolgozó, csóri magyaroknak alternatív megoldás után kell nézniük). A reptéren sikeresen túléltük a 8 óra várakozást a csatlakozásig: üldögéltünk pár órát, nézegettük a csajokat és a fura szerzeteket, telekajáltuk magunkat egy sechuan-i étteremben (mókás volt, mert a felszolgálók hada csupa alacsony csajból állt – soha nem láttam még enyyi 150 cm alatti embert egy helyen), majd felkutattuk a D terminált, ami elsőre nem tűnt egyszerű feladatnak, mivel helyi logika szerint a reptér a B terminállal kezdődik, azt koveti az A, majd egy jó nagy szpész és beugró után egy kis melléképület ad helyet eme ’intézménynek’. Természetesen ez se a másik két terminálon belül, se kint nincs kitáblázva; minek is, a helyiek tuti tudják már mind, honnan indulnak a nemzetközi járatok...
Egész sok róka volt a reptéren, szerencsére én még indulás előtt levezettem a feszültséget, de kedves barátomnál már érzékelni lehetett pár összerándulást. ;)
De láttunk még utast fordított kabátban (biztos motorral jött – helyi mocis divat), nagymamát pizsamában utazni és egy tagot, akinek nem tudtuk meghatározni a nemi hovatartozását...


Nincsenek megjegyzések: