In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2010. október 21., csütörtök

Koh Samet

Vegre megvolt a kirandulas palmafas tengerparti resze is, habar a szigeten ezen kivul sok latnivalo nem volt. Szep hely, bar elajulva azert nem voltam – Fulop-szgk-hez viszonyitva annyira nem nagy szam, de elhesszeltunk itt is par napot, ha mar igy hozta a sors. Csajok es buli  szempontjabol eleg gyenge ket este volt; en egy olyat se lattam, amitol osszepisiltem volna magam ;)




Koh Samet egy kis sziget, ugy 7 km hosszu es egy nemzeti park van rajta, ami csak arra jo, hogy a turistaktol hetente beszedjen 200 baht-ot belepore, amugy magasrol tesznek az egeszre (tok szemetesek a lakott reszek es semmi nemzetiparkos nincs a helyben). 


Mivel rengeteg kis rezort van, a konyv alapjan mi a Sliver Sand partszakaszt valasztottuk (ezt irtak a legbulisabbnak, ahol volt egy bar, estenkent tuz-showval meg minden: ez a turista csajoknak igencsak bejott, mert helyi izmos gyeretek toltak a partyt (ami utan kolcsonosen jol ereztek egymast). A szallas nem volt semmi extra, de legalabb jol elkertek az arat. Hihetetlen mellesleg, hogy itt egy csomo olyan hely van, ahova a (ronda angol) picsak jonnek penzert pasizni, de igaz. :D:D:D (Ennek egyenes vonzata volt, hogy mi magasrol le voltunk szarva, de legalabb lehetett ingyen whiskey-t nyerni a barbol, ami 3-4 kor utan egesz vigasztalo volt :D:D:D).
Egyik nap a parton fekudve osszetalalkoztunk egy magyar parral is (ami majdnem nagyon kellemetlen lett, mert ekkor mar elegge elszaladt velunk a lo az ocsmanykodas teren – ugye senki nem ertette, mirol beszelunk . Szerencsere nem hallottak epp mit mondtam). Szoval eloszor itt botlottunk hazaiakba, epp egy fel eves azsia turat toltak (irigyek is voltunk) es egesz jol elbeszelgettunk.
A harmadik nap visszaindultunk Bangkokba, ami egy meglehetosen idorablo dolog innen helyi kozlekedessel – kb 8 ora mulva ertunk vissza a Town Lodge-ba, hogy zuhi utan onnan belemenjunk az utolso thaifoldi ejszakankba...
Mindent osszevetve nem volt rossz a buli, kar, hogy a tobbiek becsicskultak es nem jottek velunk; akkor lehetett volna csak megtolni igazan :)
Az itt kimaradt reszeket pedig bepotolhatjatok a youtube-on, csak keressetek ra: Soi 6 Pattaya, Soy Cowboy Bangkok vagy Walking Street Pattaya...aztan nem irigykedni, meg jonni nekem, hogy ilyen nincs, mert VAN! :D:D:D


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

My girl respite stop are mountains. I especially like the European ones, in Germany or Spain. The brave is proper in support of climbing and there are many factual villages, where you can stay. People are tactful and you can accept the on one occasion of your life there. Look: [url=http://www.transport-warszawa.info/]ship warszawa[/url]