In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2010. szeptember 3., péntek

Plasztik(a)



A hiusag (hulyeseg) hatartalan. Errefele legalabbis hetszentseg. Annak ellenere, hogy a plasztikai beavatkozasok teruleten egyaltalan nem tartom magam tul konzervativnak (inkabb legyen valakinek szilikon melle, mint jojjon le a melltartoval egyutt), amit par honapja hallottam egy csaj ismerostol, attol leesett az allam.
Valahogy szoba kerultek a mar Kinaban is egyre nepszerubb sebeszeti beavatkozasok. Arrol mar tobb helyutt hallottam, hogy a helyiek, kovetve a Koreabol erkezo baromsag (divat) hullamot, eloszeretettel muttetik at a szemuket (ugymond europaiasitjak - szelesebb szem, modositott iv…), orrukat, de az allkapocs-atalakitasos orultseget mar nem akartam elhinni.
Utananeztem, termeszetesen igaz: az uj hepp az, hogy nem divat a szogletes all; at kell szabni, ha meno akarsz lenni. Az erre (es hasonlokra) szakosodott klinikak pedig mar ott tartanak a vevokert (jobbara huszoneves csajok, de akadnak sracok is), hogy teli szunetre hirdetnek plasztikturakat.
Kovetkezzenek hat a slagerlistas szolgaltatasok.

Szemhej mutet:
Lenyege, hogy kiszelesitik a szem nyilasat, megvaltoztatjak a szemhejak vonalvezeteset, plusz az uj divat szerint ‘beepitenek’ felulre egy ugynevezett dupla szemhejat.

Allnagyobbitas:
Jakso nagyon nem lenne nepszeru errefele, ugyanis az allnelkuliseg, a hatraeso all is kiment a divatbol. De sebaj, mert egy laza oras mutettel szo szerint uj allat kap a kedves vevo. Szamos oldal szamtalan vonalvezetest kinal, izlestol fuggoen. Hajra!


Orca nagyobbitas:
Ha az all mar megvolt, a pofika se maradjon ki, ide is ultessunk be kis dombocskakat – ezzel azert csak ovatosan, nem mindenkinek all jol :)
Orrszabaszat:
Nah, hat itt se lehet sokat a hozott anyagbol dolgozni, de szerencsere nem is kell: egy enyhe koszorules, metszes es maris kesz a piszen pisze kolyokmacko. Egy-ket het es lehet vele homoritani.

Allkapocs plasztika (allszog csokkentes):
Utoljara hagytam a legjelentosebb beavatkozassal jaro atalakitast, az allkapocs mutetet. Ennek az a lenyege, hogy a szogletes arcszerkezetbol keskenyedot csinal a csontok lekoszorulesevel, az arcsont atalakitasaval. Az atalakitas bonuszakent nem kell tobbet foglalkozni a szeles mosollyal sem (el lehet felejteni orokre).


Ha mindennel megvagyunk, nincs mas hatra, mint uj szemelyazonossagit kerni majd ismetelten bemutatkozni a kedves rokonsagnak, baratoknak, majd a kovetkezo evektol reszletesen tanulmanyozni Michael Jackson arcosszetarto terapiait. Sok sikert hozza :)

1 megjegyzés:

Apa54 írta...

Hiába… nagy az Isten állatkertje.