In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2006. november 29., szerda

Kéró / Apartment



Hát megvan a lakás is, egész jó, de be kell vallanom, hogy jobbra számitottam (nincs hosszú i-m). Azért panaszra semmi ok, bár szerintem csak 100m2 és pár helyen renoválásra szorul, na meg takaritásra, úgyhogy a héten lesz dolga a bejárónőnek :) A legnagyobb gáz, hogy nincs gáz, pontosabban hagyományos fűtés. Itt légkondival nyomnak mindent, azt meg nem mind lehet beállitani, meg a szigetelés is szar egy kicsit (nincs). Remélem itt is forgalmazunk szigetelőket :) Szóval van egy egész nagy nappali, étkező, konyha, 3 szoba meg két fürdőszoba. Erkély is van, egész nagy, csak kiba hideg van mostanában. Megpróbálok feltenni pár képet, ha ez az eszevesztetten lassú net engedi.

So here's the flat, it is a little bit different than I have expected, but still ok, it is only 100m2:) but it will need some renovation and cleaning. At least the cleaning lady won't get bored:)
The biggest problem is that there is no regular heating system here, they are using air-conditioners for this also. It would be still ok, but the one in my room is not working perfectly, also they don't use isolation. Hope we are selling some sealing tapes here also.:) Anyway, there is a quite big living room, dining room, kitchen, 3 bedrooms and 2 bathrooms. Also there is a balcony, but I did not check it out yet, since it is pretty cold outside. I'll try to upload some pictures, if this P.o.S. network lets me so.


















1 megjegyzés:

Névtelen írta...

na hi bazger!

tesódból hét eleje óta nem tudtam kiverni a blogímet, de mégis rádtaláltam. you can run nigga' but you can't hide! ;D

ahogy elnézem a kéró azért nem lesz rossz. vannak európaiak a környéken? bár tulajdonképpen mindegy, az első házibuli után - amit a szomszédoknak szervezel - azonnal mindenki haver lesz. :D tényleg, mit lehet ott inni? sárga-baracklevet? :D

van normális kaja? (egy frankó hemendegz reggelire? :) messze van a cég a lakástól?

na, mesélj mielőbb, addig mi alszunk itthon! :)

p.s.: fólia fasza, köszönöm szépen. jójó, majd megtanulom kínaiul is! :D