In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2007. szeptember 24., hétfő

Uszoda

Vettünk bérletet. Ide szemközt a fitttnesssz centerbe. Hát mit mondjak, kiba drága. 15000 Ft per kopf per hó. Két hét alatt sikerült is másodjára eljutni (szerencsére Piroska már volt többször, így nem veszik totál kárba az egész). Meglehetősen sok akaraterő kell elvánszorogni, miután az ember este 7re hazaér, kajál valamit, s leül egy kicsit ejtőzni. De ma sikerült. Megérte, mégha nem is elsősorban a kb. 23 kalória miatt, amit elégettem, de alkalmam volt betekintést nyerni a helyiek úszókultúrájába. Ha hasonlítanom kellene valamihez, akkor az a közlekedés.
A kb. fél óra medencében töltött idő alatt végig azt próbáltam megfejteni, hogy miért kell a medencében keresztül-kasul úszkálni, s miért nem lehet csak oda-vissza. Mert itt volt kb. 3 fazon aki aránylag normális irányban folytatta a tevékenységet (csak aránylag, mert 1 hossz alatt kb. 3szor váltottak "sávot", ami épp ezért - gondolom - itt nincs is). Ezenkívül volt 3-4 másik tag, aki keresztben úszkált. De frankón a medence közepén. S inkább lebegett, mint úszkált, amire tökéletesen alkalmas lett volna a (kis)medence mellett lévő (még)kisebb medence. De nem. Nekik ez kellett. A legidegesítőbb mégis az a pár csajszi volt, akik hol így úszkáltak, hol úgy, de leggyakrabban a megállást gyakorolták, természetesen a medence közepén.
A "zuhanyzós jelenet" már csak hab volt a tortán. Megpróbáltam ellazulni egy kicsit a masszázsfejes zuhany alatt, egészen addig, amíg valaki iszonyatos nagyot nem turházott a szomszédos kabinban. Ez valahogy kizökkentett, s gyorsan visszahozott a való világba. De nem adtam fel - egész addig, amíg valaki kb. 2 perc mulva akkorát fingott (már elnézést a szóhasználatért, de ennél finomabban nem tudom jellemezni), hogy visszhangzott az egész tusoló.
Ekkor eljöttem.
És még mielőtt jönnének a kommentek, hogy valóban olyan kicsi-e nekik. Nem igaz.

Kisebb :)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

vegre egy igazan eletszagu bejegyzes
latszik, hogy a pillanat heveben irtad Greg
en mindenesetre jot kacagtam

Névtelen írta...

Hát igen. Asszem rám is furcsán néztek most a kollégák, mert itt röhögök magamban a monitort bámulva. Minden esetre ebből az eseményből simán lehetne egy rövidebb stand-up comedy-t csinálni. :)

Demy írta...

kinai kutttura?? ja, volt, idoszamitas elott..