In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2007. október 14., vasárnap

Lenin és Mao

Tegnap este voltunk Teppanyakizni - sajna nem vittünk gépet (mellesleg megjavították az objektivet, s mint kiderült, tényleg nem mi b..tuk el, hanem gyári hibás volt, így aztán nem is kellett fizetni érte. De a lényeg, hogy kész van), szóval a gépet itthon felejtettük, így nincs kép (még) az új jövevényekről. Beatrix és Péter egy hete érkezett, ők is 3 éves projektre. Jót ettünk, jót ittunk és nagyon jót dumáltunk. Miután ők hazamentek, Guczóval és Márival még átmentünk egy eldugott kocsmába meginni egy sört. Guczó meg akarta mutatni a helyet, mert nagyon jó, hangulatos, viszont magunktól sohasem találnánk meg, ami igaz is, mert kintről még az ajtó sem látszik (kvázi el kell tolni a falat, hogy bejusson az ember:)).
A bár neve Mokkos bár egyébként és tényleg nagyon hangulatos, de az igazi poén (amellett, hogy még szállodában sem nagyon van ilyen magas színvonalú wc) az ott fellelt gyufásdoboz volt. Pontosabban gyufásdobozok: az egyiken Lenin atyánk portréja sasolt, a másikon pedig Mao elvtárs nézett farkasszemet, mellette egyik idézetével:

"What really counts in the world is consciantiousness, and the Communist Party is most particular about being conscientious."

"A világon a legfontosabb a lelkiismeretesség, s a kommunista párt a legkomolyabban veszi ezt."

1 megjegyzés:

Norb írta...

Micsodak relikviak vannak itt a Kinaban! asszem jo nagy pakkal fogok hazajonni ha kijutok vmkor :))