In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2007. október 10., szerda

Zijing Hotel Wuxi

Short English version:

DO NOT GO THERE! Very expensive compared to its 'quality' level, old, dirty, terrible beds, ugly room! See some pictures below...

És akkor jöjjön magyarul:

Nos, itt van pár kép és egy kis leírás a szállóról, ahol voltunk – egy kis elrettentésnek.:)
Az egyetlen előnye az volt, hogy közel volt a tóhoz. egyébként pedig:
drága volt. A színvonalhoz képest pedig ku... drága volt. Maga a recepció és környéke egész jól nézett ki, a fekete leves azután jött, hogy bejelentkeztünk. A másik épület, ahol a szobánk is volt, nos, kb. 20-25 éves lehetett és egy darab karbantartás nem volt rajta ezidő alatt. De szerintem még újra se nagyon volt festve. Mindenhol padlószőnyeg, kikopott, koszos, mocskos, 25 éves. A szobában is olyan foltos volt, hogy csak na. Az az egy szerencsénk volt, hogy maga az ágynemű és a fürdőszoba tiszta volt, habár ott is már erősen sárga volt minden plasztik kiegészítő. Az ágy viszont olyan kemény volt, hogy alig tudtunk rajta aludni, pedig én szeretem az inkább kemény ágyakat. SZVSZ betonnal volt kiöntve a matrac és arra húztak egy lepedőt.
Hangszigetelés nulla, szóval mikor megjöttek a köcsög-paraszt kínai szomszédok hajnalban, felébredtünk rá. A kínai népség eleve sem csendes, normális hangon is ordítanak egymással. Hát még ha be is vannak csiccsentve! Az alattunk lakó a mellettünk lakó bunkesz haverjával az ablakon keresztül felüvöltve kommunikált órákat. Persze úgy, hogy ő kb. a szoba közepén állt.
Reggelente a felettünk lakó csajszi magassarkúban járkált. Természetesen ez nálunk erőteljes kopogásban nyilvánult meg. Úgy reggel 7 fele.
Aztán ott volt az étterem, ami iszonyat drága volt. Természetesen csak kínai nyelvű menü, természetesen képek nélkül. Nagynehezen megertettük magunkat egész addig, amíg fizetni nem kellett. Azt már sehogy sem akarták megérteni, hogy kiba drágák vagytok, hozzátok csak a tételes számlát. Nem mondom, hogy nem voltunk idegesek, de mindegy, túléltük, ha meg nem itt, akkor máshol nyúlnak le a kecsege benszülöttek. Csak az ágy ne lett volna olyan kemény:)

De jöjjenek a képek (habár nem tudják teljesen visszaadni a fílinget, de azért hátha):
Folyosói idill:
Lépcsőforduló (egész tiszta volt):
Szerencsére ez nem a mi szobánk volt:

1 megjegyzés:

Demy írta...

jot mulattam :)
Voltam mar ilyesmi hostelben europaban is, Granadaban (Spanyolo.) A legalja!! Me'g ablak sem volt, a recepcios meg egy idegbeteg 90 eves szenyor. (kell a cim???) viszont a leheto legjobb helyen volt es picsa olcso!
Maltan meg guszta csotanyok a szobaban, mmmm