In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2009. május 2., szombat

2008 Karácsony és Szilveszter Magyarország - Greg

No, ez itt most az én részem lesz, majd Piroska is ír egy bejegyzést, ha lesz érkezése.
Karácsonyra hazamentünk megint. Most bő két hetet voltunk otthon, ami úgy a második nap után már szűk két hétnek tűnt csak. A program 90%-ban családlátogatás volt, ami legjobban egy országhatáron belüli rohangáláshoz hasonlított, de legalább sikerült mindenhova eljutni. Most végre összejött unokabátyámék meglátogatása is (amennyiben az unokabátty anyum tesóját jelenti - ha nem, akkor anyum tesójánál voltunk, aki egyébként Gyula).
Szóval idén eljutottunk Gyuláékhoz is Soponyára, de pont szilveszter estéjén, szóval a lányokkal csak egy kicsit tudtunk dumálni, mert ugye mentek bulizni. Eszméletlen egyébként, hogy megnőttek, mármint a két kisebbik unokatesóm - utoljára talán még középiskolát kezdték, mikor találkoztunk. 
A következő megálló Veszprém volt, ugyanis úgy döntöttünk, hogy a szilveszert öcsémékkel töltjük. Az eredeti terv Eger volt, de valahogy nem akart összejönni a buli, aztán öcsém sem tudott hazajönni, így mentünk mi. Szolid, de nagyon jó kis szilveszter volt, társasozással, tüzijátékkal és hajnalig tartó dumálással a Patriótában (ahol a Caffia pár hétre rá agyon-megélhetési bűnözte Marian Cozmát). 
Másnap elmentünk apumhoz, most kicsit tovább is tudtunk maradni, mint multkor, de persze ilyenkor a pár óra is hamar eltelik. Onnan át Fehérvárra, búcsú öcsémtől, majd mindenki haza a családjához, hogy a hátralevő pár napot még otthon tudjunk lenni.
Végül ismét eljött a búcsú órája - irány Budapest, Ferihegy, majd Zürich-en keresztül Shanghai.
Fél év múlva majd folyt.köv. Magyarország - természetesen csak egy nyaralás erejéig :)

Ja idénre, ha jól emlékszem, nem fogadtam meg semmit - úgysem tartanám magam hozzá :):):)

1 megjegyzés:

pnorbi írta...

azt hiszem nagybácsinak hívják :)
Jó, hogy pótoljátok végre a lemaradást! :D