In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2009. május 24., vasárnap

Farsang 2009

Februárban farsangoltunk - nem is kicsit. A lányok hatalmas bulit szerveztek, melynek egyik apropója az volt, hogy már vagy 20-szor beszéltünk arról, milyen jó lenne egy nagy jelmezes összejövetel, másrészt pedig Krisztiék elköltöztek Angliába márciustól, szóval lett az egészből egy hatalmas jelmezes búcsúbuli. (Plusz mivel közben érkezett pár új család is, a legtöbbjükkel itt találkoztunk először.)
Szóval hatalmas party volt, ha jól emlékszem 60-70-en lehettünk. A lányok kibérelték hozzá egy kávézó felső emeletét, így egész jól elfértünk. Volt kaja, pia (mint később kiderült, korlátozott számban, de szerencsére lehetett sört kapni - ráadásul valamelyik elvetemült hozott egy liter házipálinkát is...ha jól emlékszem Peti volt; fájt is a feje a sok fánkól másnap...:))
Volt jelmezverseny is, természetesen külön gyerek és felnőtt kategória. A gyerekek közül már nem emlékszem, melyik nyert. A felnőttet pedig szeritnem ki fogjátok találni :):):)












Nincsenek megjegyzések: