In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2009. május 24., vasárnap

ES Outing - BBQ a mérnök csapattal

Március elején csapatépítettünk a mérnökséggel és elmentünk egy itteni parkba húst sütni. Nem mondom, érdekes volt nagyon. Ott kezdődött, hogy elmentünk egy parkba, ami kb. leglább ötvenszer akkor, mint Egerben a Népkert (vagyis most már Érsek-kert). Volt benne vidámpark, valami állatkert szerűség, botanikus kert és BBQ hely is. A parkokba itt külön belépőt szednek, általában 10 yunkó, ami most úgy 300Ft körül lehet. A BBQ-s hely külön el volt kerítve, ahova további 1 yunkó volt a belépő. Gondolom ebből fizetik a takeszokat...Namármost, egy ilyen helyet alapból úgy képzel(ne) el az ember, hogy vannak szépen kialakított sütő helyiségek, gyep, meg minden. Na, itt nem így volt. Egy kicsit meg is döbbentem, mikor bementünk, mert az alábbi látvány fogadott:
biliacél sátrak, kosz, por és vasbeton asztalok...hmmm
Mivel mind tele volt, elvonultunk a (letaposott, teleszemetelt, összeköpködött) természet lágy ölére a helyben bérelt kis sütőállvánnyal és miniszékekkel, majd megpróbáltuk begyújtani az olykor nedves fát a mellékelt 1 db újságpapírral. Természetesen nem ment, s mivel a többieknek nem akaródzott eszébe jutni, hogy talán több papír kéne, hát elmentem én venni még.... :)
Aztán végre meglett a tűz és elkezdődhetett a BBQ, kínai módra. Ez annyit tesz, hogy ami valaha élt és mozgott, azt mind bekentük margarinnal és kínai szósszal, ami aztán frankón odakozmált, de azért nem volt rossz. (Az egyik hús még ízlett is - jó fűszeres volt.)
A hússütés után elmentünk paintball-ozni, természetesen ezt is helyi szokások szerint. (Szar felszerelés, alapból koszos ruha, béna pálya szabályok nélkül - mindezt persze csilliárdokért.)
A paintball után gokartoztunk egyet, bár ezt én inkább sétakocsikázásnak hívtam volna, mert a csúcssebessége úgy 15 km per óra körül lehettett a "vasnak".
Végül dodgemeztünk. Na ez jó volt nagyon - kár, hogy több, mint egy órát kellett érte sorban állni.
De azért jó nap volt.










Nincsenek megjegyzések: