In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2008. március 16., vasárnap

Darts évadzáró

Jópár hete volt már ez is, bocsi a késésért, de mostanában nem volt kedvem blogot szerkeszteni...
Március elején megvolt a 2007-es év darts évadzáró bulija, ahol többek között kiosztották a kupákat is. Mi ugye a B ligában játszottunk, ami gyakorlatilag a középmezőnyt jelenti a csapatok szintjén. (Összesen 28 csapat szerepelt a 2007-es évadban, ebből 8 az A, 10-10 pedig a B és C ligában.)
A csapat két kupát is szerzett, az egyiket a ligában elért 2. helyezésért, a másikat a MM versenyben elért B ligás 1. helyezésért! A csapattagok is kaptak 1-1 kupát a 2. helyért, erről itt is a kép: mivel ugye Piroska is játszik, így most itthon kettő is díszeleg:


A "buli" egyébként egész jó volt, helyben is volt egy verseny, ahol majdnem bejutottunk a legjobb 4 közé a 32 nevezőből.

Egyébként a múlt héten elkezdődött az új szezon, most már 32 csapattal, úgyhogy egészen október végéig tart majd a kvalifikáció, illetve a pontgyűjtés a ligákba való sorolásért.
Az első meccset meg is nyerük, nem tudom hogy; azaz tudom, mert nagyon jól dobtam, csak azt nem tudom, miért :) - kb. 2 hónapja nem volt darts a kezemben. De hát ez van, most nekünk volt szerencsénk :D

Nincsenek megjegyzések: