In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2011. május 8., vasárnap

Fulop-szigetek marc-apr

Aprilis elejen volt egy nagyobb szunetunk, amit megtoldottunk par nappal es elmentunk Fulop-szigetekre. Ezuttal nem csak Frici jott, hanem Pako, Jani, Laci es Bela is.
Fricivel indultunk elsokent, mert nem sikerult teljesen egyszerre kivenni a szabikat, Pakonak is volt meg valami csutortokon, igy hat kettesben vagtunk neki az utazasnak szerda ejjel.
Csutortok hajnalban mar Manialban voltunk, s mivel a szallodaban meg nem volt kesz a szobank, jopar oras varakozasnak neztunk elebe a barban...
A delutani kis ejtozest kovetoen en elmentem talalkozni egy csajjal (Cristy -a valtozatossag kedveert; legalabb nem kell uj nevet megjegyezni :D), majd elmentunk vacsi es ICE Bar a Greenbeltben. Kesobb befutottak a tobbiek is, de kesett a gepuk, igy aztan mar csak egy italra csatlakoztak.
Masnap kirandultunk: Intramuros, Manila regi varosnegyedet neztunk meg (erod, katedralis, Jose Rizal muzeum - nagy nemzeti hos, orvosbol lett szabadsagharcos, akit persze kivegeztek az orszagnak tett szolgalataiert, de ez mar csak igy van). Jo volt nagyon :D
Este vacsi, majd ICON.
Szombat reggel leadtuk a lanyokat es elmentunk Subicba. Party hely az is, mondjuk igazabol Fricinek meg nekem volt ott egy kis befejezetlen ugyunk, azt inteztuk el :D Tobbek kozott :D:D:D
Ket subici este utan attoltuk Sabangra, a mar jol bevalt party helyre es itt is eltoltottunk egy kellemes hetet, hajokazassal, kirandulassal, evessel, ivassal. A buvarkodas most valahogy kimaradt, nem volt ra ido, nameg nekem sikerult osszeszednem egy megfazast, igy 5 napig csak alapjaraton mukodtem.
De azert nagyon szuper volt, csak azt mondtak a haverok, hogy ne reszletezzem. Hat ennyi, kepek vannak, emlekek bevesodtek :D:D:D














Utolso este meg visszamentunk Manilaba, meg taliztam megint a csajjal, masnap is logtunk egyet a varosban, aztan irany vissza Shanghai.

Nincsenek megjegyzések: