In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2011. május 8., vasárnap

Shanghai Auto 2011

Iden is volt Shanghai Auto kiallitas (ketevente van itt, amugy meg Pekingben), ezuttal Fricivel es a rokajaval neztuk meg egy pentek delelott (hatha nem lesznek olyan sokan alapon - nem jott be).
A kinai pavilonokban meg szepen el lehetett ferni, mert nem volt olyan sok ember. Itt, a sok copy+paste dizajn kozul a legnagyobb 'sikert' ezuttal a Hummer masolata aratta nalunk, mivel itt legalabb egy kis energiat forditottak arra, hogy ne 100%-ig ugyanugy nezzen ki. A kreativ mernokcsapat meg az anyagok teren is ujitott: az egesz kaszni muanyagbol volt, metalpirossal lefestve...szep...
Az europai reszlegnel mar nem voltunk ilyen kenyelmesen, gyarkolatilag a Mercedes emeleti galeriajan volt egyedul eleg hely, hogy az ember lasson is valamit (spec edition autokat 100+ millaert). A Ferrarikat es Lamborghiniket valamint a Porsche-t rejto pavilonhoz 4 oras sor allt, ezt kihagytuk.
Nagyon kiabrandito volt, hogy evrol evre egyre kevesebb es egyre silanyabb modellt alkalmaznak, raadasul most mar 'fiukat' is...
Amugy autok teren sem volt valami nagy szam a felhozatal, 90% kommersz volt, semmi extra, sok autogyarto pedig semmi ujat nem villantott, pedig ez a legnagyobb felvevopiac az egesz vilagon.

Az egyetlen jo csaj:


Kinai hummer:

Ferrari elkefelt hatso dizajnnal:

3 kereku nemtudommi:

Nah, ez tetszett:

120 millaert mar viheti is:

Meg jo, hogy mindenki dolgozik pentek delelott:

Nincsenek megjegyzések: