In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2009. augusztus 8., szombat

Búcsúbuli - Hegyi Tomiék

Május végén újabb szomorú eseményen vettünk részt: a szalonnasütések és a kertipartik királya és családja, a Hegyi Family is hazaköltözött. Pár hónapja még úgy volt, hogy maradhatnak (gazdasági válság), aztán sajnos mégsem.
Így aztán ismét kertipartira került sor náluk. Már nagyon vártuk a szalonnasütést, de épphogy nekiláttunk volna, elkezdett esni. És nem állt el. De a B verizó sem volt rosssz, BBQ, sültkolbi és barátai kényeztették a gyomrunkat egy kis hazaival leöblítve. Később, mikor beindult a buli, volt karaoke is, nameg a lányok elénekelték a Szalai Évát, Laci gitárkíséretében. (Erről van video, csak meg kell keresni, de ha meglesz, felteszem :D:D:D.)
Ha jól emlékszem, úgy hajnal 2 fele jöhettünk el, mert addira már erősen megfogyott a majd 40 fős társaság. (Gábor még ott maradt, mert kocsival jött és egy "kicsit" többet ivott a kelleténél. Aztán mégsem aludt ott - jól meg is b.... a rendőrök :):):) - de legalább nem vitték be, mint egyeseket, de erről majd később, ha meglesz a delikvens beszámolója :):):) ).

Ja, még Tamásékhoz annyit, utolsó nap még volt neki egy céges búcsúbulija, ahol eltörte a lábát, úgyhogy másnap gipszben repült. :D:D:D Fasza lehetett 14 óra gipszben - remélem business class volt legalább.



Nincsenek megjegyzések: