In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2009. augusztus 8., szombat

Búcsúvacsi - Enikőék

Komolyan mondom, az utóbbi időben csak búcsúvacsikra járogattunk. Ezúttal Enikőékére, amit az 1221 nevű étteremben tartottunk (ja, előző héten volt náluk filmvetítés is: Guczi elhozta az összes mostanában Kínáról készült filmet, mert a fele az ő fejével van tele :):):) A másik felében meg BZS meg Hocó magyaráz - viszont Piroskának is volt egy mondata, meg én ott mosolygok valahol. - ez egyébként Demosos pordukció volt, nem tudom, hogy lement-e már otthon, mindenesetre kicsit bulivideo jellege van, de hát mind1...)
Szóval elmentünk az 1221-be, aminek azért ez a neve, mert a 1221-es szám alatt található (Yan An Road, ha valaki esetleg egyszer arra jár) és a legjobb kínai étterem a városban. Egész sokan összejöttünk ismét, de úgy látszik ezek a búcsúbulik már csak ilyenek (ilyenkor derül ki, hogy milyen sokan élünk itt magyarok, csak az a vicces, mikor újra be kell mutatkozni, mert az előző alkalom fél éve volt...)
Szóval a kaja jó volt, a társaság is. És erről van most kép is, ála Guczó:




Ja, Enikő(a képen középen fent)is a terméktervezőn (itt pingpong szaknak hívják előszeretettel - elsősorban a villanyosok...) végzett pár éve, úgyhogy jól eldumáltunk. Kis nosztalgia - mikor még csóró voltam, viszont egész nap ráértem :D

Nincsenek megjegyzések: