In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2009. augusztus 1., szombat

Shanghai Auto 2009

Idén volt megint volt Auto kiállítás Shanghai-ban (két évente van itt SH-ban, mert minden 2. évben Pekingben rendezik - gondolom ott nem Shanghai Auto néven fut...).
Mivel itt voltak Mariann (Piroska kolléganője a konzulátuson) szülei és az apukája nagy autós (110% műszaki ember nagyadag élettapasztalattal; hetekig el lehetne hallgatni), megbeszéltük, hogy kimegyünk együtt. (Ekkor már itt volt P barátnője a barátjával, ők várost nézni mentek addig - de ezt majd másik bejegyzésben).
Szóval Shanghai Auto 2009: nem sikerült végignézni az egészet, mert hatalmas volt, de bejártunk úgy 6 nagy csarnokot. Hát, mit mondjak, nem voltam elhasalva. A két évvel ezelőtti valahogy sokkal jobb volt. Mondjuk lehet az is közrejátszott (azon kívül, hogy tele volt helyi "remekekkel"), hogy hétvégén voltunk és kiba nagy volt a tömeg. Itt van pár kép, becsüljétek meg őket, mert kb. egy jó kép fél óra munkája volt (mindig belesétált, belelógott valami tag feje, keze, lába...). Ja, s azt, hogy melyik milyen auto, ne (tőlem) kerdezzétek :)











A kedvenc képem (úgy értem szerintem ez sikerült legjobban kompozíció szempontjából):





Elég sok koncepcóautó volt; nekem ez tetszett a legjobban: teljesen számítógép vezérelt, nincs szükség sofőrre se (a sok autós most tuti anyázik...:))...na mindegy.

A legtutibb a visszapillantó tükör volt: ebbe volt beletéve a kamera:
Itt pedig pár kínai csoda:










Nincsenek megjegyzések: