In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2008. január 25., péntek

Goodbye Vacu & Szabolcs

Nem szeretek búcsúbulikra járni – mondjuk attól függ, kiére :); bár akiére nem szívesen mennék, annak általában nem is szokott lenni, no mindegy.
Múlt héten sajna itthagyott minket Vacu és Szabolcs, ugyanis Szabi cége leköltözött Guangzhou-ba (aka Kanton), Szabiék meg követték. Nem tudom, kivel fogok ezentúl Black Pig-et inni a Dan’s-ben, mert szerintem rajtunk kívül mindneki utálja, finnek meg ritkán járnak errefelé, de majd kitalálok valamit/valakit :)
A lényeg, hogy visszakanyarodjak a témához, hogy volt Szabiéknál búcsúbuli, ami szerintem nagyon jóra sikeredett. Elég sokan voltunk, szerintem minimum 20 ember; régiek, nem olyan régiek és újak is. Természetesen hatalmas kajálás volt, részint mivel főztek gulyáslevest, részint meg Henrik járt valamerre valami magyar szakács csajszinál, aki, bár a pörköltöt elsózta, nagyon jól főz. A tiramisu pl. eszméletlen jó volt!
Az est fénypontja (amellett, hogy Pepító kitalálta, hogy lövöldözzük egymást mogyoróval) a házi tüzijáték volt, amit az utcáról lőttünk fel és nagyon szuper volt! Ezek után viszont nem tudom, mi kerül otthon az augusztusz 20-i tüzijátékban 300 millába, szerintem 1-ből is ki lehetne hozni simán (de hát kell a pénz nyaralásra, gondolom, aztán meg sok haver tarthatja a markát).
Szóval finomat ettünk, jót boroztunk, nagyokat dumáltunk es még nagyobbakat nevettünk a Csapd le csacsi-n, merthogy az ment közben a TV-ben 
Remélem azért még hallani fogunk rólatok, Vacu és Szabi, addig is GLHF!

És akkor pár kép a buliról (Piroska új gépével – van rajta tüzijáték funkció is:)):








Nincsenek megjegyzések: