In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2008. január 21., hétfő

Szilveszter 1.

De rég volt már... :)
Szóval szilveszterezni lementünk Hangzhou-ba, egyrészt mivel poén, másrészt még egy csomó helyet nem láttunk, no meg amit láttunk, azokról csak a régi géppel vannak "fotók", harmadrészt pedig nem akartuk, hogy Veszer Zoli egyedül, mármint magyarok társasága nélkül ünnepelje az újévet :)
A terv úgy volt, hogy vasárnap délután hamarabb lelépek a cégtől, találkozunk Guczóékkal, Henrikékkel és Mariannékkal, s lekocsikázunk Hangzhouba. Sajna azonban Guczó barátnője beteg lett - vakbélgyulladás - így ők maradtak SH-ban (kórház-Dan's felállás).
Így hát vonattal mentünk. Jó ez a CRH (China Railway Highspeed - aminek szerintem High Speed Railway-nek kéne lennie, de ugye ilyeneken nem akadunk fent:D). Szóval lent voltunk bő egy óra alatt, a szállást is megtaláltuk, igaz tettünk pár karikát, hála IQ bajnok taxisofőrünknek, de ugye ezen megintcsak nem kell fennakadni...
Becsekkoltunk a West Lake Youth Hostelba (egyébként nem ajánljuk szállásnak, mert egyrészt drága, másrészt kicsit, harmadrészt enyhén retardált a helyi banda, végül pedig mert átb...tak, ja és csatornaszag volt a szobákban meg hideg...), lepakoltunk és húztunk át Zolihoz. Tartottunk is egy kis előszilveszteri bulit egy másik magyar srác kíséretében, aki belső Kínából érkezett (ott palackoztatnak magyar borokat).
Pár üveg Glenfiddich kíséretében eldumálgattunk hajnalig (no meg volt egy kis magyar zene és karaokee is; meglepő módon a helyi lakosok egész jól fogadták).
Aztán visszamentünk a szállásra aludni...folyt.köv.

Nincsenek megjegyzések: