In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2008. január 21., hétfő

Szilveszter 2.

Miután kipihentük az előző nap fáradalmait, elmentünk várost nézni. Először megnéztük a szálló szomszédságában lévő templomot, ha már egyszer útba esett.



A következő megálló a már tavaly is meglátogatott pagoda volt (Mariann még nem látta, no meg kellettek a jó képek is). Most az idő is tisztább volt valamivel, így kicsit távolabb elláttunk a legfelső szintről.



Mivel szép volt az idő, a hajósok meg pofátlanok (gondoltuk áteveztetjük magunkat a tó túloldalára, de olyan árakat mondtak a kis evezőbajnokok, hogy én nem keresek olyan jól, úgyhogy hogy inkább gyalogoltunk), átsétáltunk a tó túlpartjára is. Természetesen Piroskáék itt sem úszták meg a kínaiakkal való fényképezkedést. Nem értem, miért jó a helyieknek, hogy lefotóztatják magukat számukra tök ismeretlen külföldiekkel, de ha ezt szeretnék, ám legyen...
A túloldalon megkerestük a kedvenc táblámat, a kínai "fűre lépni tilos" angol verzióját (multkor láttam, csak nagyon rohantunk, szóval nem volt idő fényképezkedni):
Útközben még belebotlottunk egy alvó kínaiba, ezt is megörökítettem (majd jó lesz valamire):
A célállomás a multkor csapatépítő tréningen látott előadás volt, kint a város peremén, de hiába próbálkoztunk órákon keresztül, nem sikerült üres taxit fogni. Ráadásul a buszközlekedés arrafelé szintén kínai logika szerint operál: az első előadás fél 5-kor kezdődik, az utolsó busz fél 4-kor indul oda. Visszafele meg mindenki oldja meg magának...szóval mikor végre sikerült egy taxit fogni, úgy döntöttünk, hogy inkább szálló és alvás, mert nagyon elfáradtunk, este meg ugye bírni kellett a strapát. (Nomeg a taxisnak olyan engedélye volt, amivel nem mehetett ki a városból, így aztán meg pláne nem volt választásunk.) Na mindegy, majd legközelebb...
Kis pihi után elmentünk vacsizni az egyik helyi indiai étterembe. Egész jó volt, bár szerintem még mindig a pudongi Indian Kitchen tandori csirkéje viszi a pálmát.

Vacsi után pedig ismét Kana 98, Sziveszteri Party az összeverődött magyarokkal :)
Itt már jelen voltak Henrikék is (Henrik is SH-ban él, csak most volt 2 vendége is Mo-ról, akiket nemtudom hol kísérgetett napközben), plusz csatlakozott Viktor (boros srác) tesója és annak barátnője is. Érdekes fazonok voltak, nem mondom. :)
A buli nagyon jó volt, most is volt pár magyar szám és limbó-hintó is. A videót ide nem töltöm fel, mert vagy 200 mega és most lusta vagyok átkonvertálni, a teljes céges hálót meg nem akarom leblokkolni 2 hétre (egyébként is mindjárt húzok haza).
Szóval nagyon jó buli volt, jót ettünk (elhoztuk a srácoknak a maradék bejglit, na meg Piroska sütött mellé még egy raklap pogácsát), jót ittunk, hatalmasat dumáltunk, énekeltünk, táncoltunk, koccintottuk, kívántunk és ugyanezt előről éjfél után. Jó kis buli volt!
Itt van pár kép, bézik leírással:
Piroska, Viktor tesójának barátnője, Viktor tesója, Viktor, magyar páros, Henrik és Mariann...
Zoli épp a legszédületesebb (szó szerint) öltözékű csajt próbálja be...
Hátulnézet (Mariannak meg elől)...
Magyarországi magyar pár (szorri, névre nem emléxem),Zoli és Henrik
Limbó hintó...
BUÉK 2008!
Éjfél után (jóval)...

Nos, hát ennyi volt, kedves hölgyeim és uraim, a 2007-es esztendő, nemsokára (remélhetőleg) jelentkezek pár újévi képpel is.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

ahh, a "norbi-sapka" előtünt!!!
nagyon jó a dontdisturb tábla!!! :)

Norb írta...

jaja, zsir a sapi!! :))