In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2007. március 10., szombat

Újabb látogatók 1. / New visitors 1.

A hétvégén újabb látogatóink érkeztek: először szombat délelőtt Ricsi egy doboz túrórudi társaságában. Egy gyors kajálás után nyakunkba is vettük a várost. Sajna az idő nem volt hozzánk túl kegyes, mondjuk az eső nem esett, de meglehetősen hideg volt. Azért az óvárosban eltöltöttünk pár órát.

We had new visitors from Hungary this weekend. Ricsi arrived first on Saturday morning along with some special Hungarian candies we really like. After a fast meal we hit the Old town. Unforunately the weather was quite cold but still we managed to see some places.

Óváros / the Old town


Bábszínház / Toy theater


Voltunk a Yuyuan kertnél lévő régi, híres teaházban is - hangulatos kis hely, sokfajta teával. Nagyon jó (meleg) volt bent.

We went to the famous old tea house next to Yuyuan garden. Nice decent place, and warm inside.

A teaház / The teahouse


Teázás / Teabreake


Miután felmelegedtünk egy kicsit, megnéztük a Yuyuan kertet. Megintcsak meg kell jegyeznem, hogy a kínaiak nagyon értenek a kertépítészethez, gyönyörű helyeket láttunk, ráadásul mindezt Shanghai közepében!

After warming up a little, we visited Yuyuan garden. I have to say again, that these Chinese people really know how to build beautiful gardens and this place is right in the heart of Shanghai!


Yuyuan kert / Yuyuan garden


Tükör-kép / Mirror picture






Falisárkány / Wall dragon




Volt a kertben egy régiségeket áruló blt is, ott leltük ezt a kézenálló sárkány szobrocskát is:

There was a little store with antic stuff. There we found this dragon doing a handstand:

Nincsenek megjegyzések: