In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2007. december 3., hétfő

Gulyásleves party

Ez is már vagy három hete volt, de sebaj :)
Shanghai-ban is vannak úgymond felsőbb körök, a külföldieknél is. Mivel sok topmenedzser felesége úgymond háztartásbeli, van jónéhány jótékonysági és kulturális szervezet, melyek berkein belül ezen hölgyek megpóbálják minél értelmesebben és hasznosabban eltölteni szabadidejüket. (Különböző összejövetelek, kultúrális események, jótékonysági adakozások stb. szervezése.) Ezekhez a körökhöz aztán tartoznak még az ismeretségből szerzett üzletasszonyok és üzletemberek, illetve azok ismerősei.
Jópár héttel ezelőtt is volt egy ilyen jótékonysági aukció, melyet Marybelle szervezett egy árvaház számára, ha jól emlékszem. Oda nem sikerült eljutnunk, mivel épp még a lakáskereső korszakunkat éltük, viszont Guczó jóvoltából elárvereztek egy 30 adagos gulyásleves vacsorát, amit aztán 3 hete csütörtökön főzött meg Guczó. Minket is elhívott asszisztensnek, vagy segéd-chéfnek vagy mi. A lényeg, hogy Piroska a lábasnál segédkezett elsősorban, én meg a répahámozásban; ki mihez ért jobban alapon :)
A bulin rengetegen voltak, mivel ez volt egyben Marybelle szülinapi összejövetele is. Rengeteg arccal találkoztunk, akikből szerintem már egyet sem ismernék meg; na jó, talán egyet: a házigazda testvérével sikerült hosszasabban elborozgatni és beszélgetni.
Rövidre fogva, nagyon jó este volt, s annak ellenére, hogy volt pár fiatal, újgazdag amcsi srác meglehetősen nyers modorral (akik aztán jól megszívták az extra csípős erőspistával, de hát ugye kellett arcoskodni), nagyon jól éreztük magunkat.
Ja, a lakásról még annyit, hogy mivel Marybelle-nek antikvitása (is) van, elképzelhetitek, milyen gyönyörűen volt berendezve!
Majd lesz kép is, ha Guczó végre küld egyet… :)

Nincsenek megjegyzések: