In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2007. december 3., hétfő

Árendí míting

Ahogy az fent (vagyis lent) is meg van írva, az előző hét 100%-ig a megbeszélések jegyében telt. Az első pár nap egész élvezetes volt, habár néhányszor úgy éreztem, elfolyik az agyvizem a különböző mánágerek okoskodásától, de az a lényeg, hogy megvolt, eltelt, lement, túléltük, s remélem lesz haszna a cégnek is belőle.
Esténként természetesen mindig volt program, amik egész jól sikerültek az átlagot véve. (A szerda este elég bénácska volt, mivel hiába szerveztem le a vacsit a Paulaner’s-be, a helyi koppintósereg nem tudta értékelni az igényes kaját és a jó zenét; ők mindenáron át akartak menni a Zapatas-ba, így hát mentünk, láttunk, aztán gyorsan hazamentünk. – A Zapatasról annyit, hogy elég drága, de ugye a cég fizetett, s tele van lerongyolódott ribancokkal meg könnyűvérű – általában kövér – külföldi csajokkal, akik az ingyenpia reményében – meghivatják magukat ugye az oda járó, mellesleg jóval idősebb faszikkal – rendszeres látogatói ennek a szerintem meglehetősen gyenguszka helynek.)
A hetet méltóképpen lezárandó vacsoráztun kegyet a Dan’s-ben, majd elvittem a srácokat a Muralba. Egész jó kis este volt az is, bár épp kifogtunk valami élőzenekart – valakinek szülinapja volt. Szóval amíg azok próbáltak játszani (a dobost ezzel a ritmusérzékkel még favágónak sem vennék fel), addig elég lapos volt a buli, csak páran vonaglottak a színpad előtt, de utána jó hangulat kerekedett. Mi Hajnal 3 fele keveredtünk haza, ami azért volt “izgi”, mert reggel 7kor kellett kelnem a céges kirándulás miatt.

Nincsenek megjegyzések: