In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2007. december 3., hétfő

Házavató buli

Két hete hétvégén végre sikerült megtartani az egy ideje csúszásban lévő házavató bulinkat.
A meglehetősen hosszas előkészületi munkák után (melyek sajna nem mentek egyáltalán simán, s ennek leginkább szegény Piroska itta meg a levét – bebukott a madártej projekt) este 6ra majdnem minden a helyére került, jöhettek a vendégek.
Elsőnek én érkeztem meg az európai mérnöksereggel; mult héten ugyanis nemzetközi mérnöktalálkozó és csapatépítés volt nálunk egy kis expoval fűszerezve, így mind a finnországi, észtországi, magyar, mind pedig a kínai mérnökök Shanghaiban voltak egész héten. Az európai különítmény 2 nappal hamarabb érkezett, hogy egyrészt könnyebb legyen az átállás a hosszú út miatt, másrészt pedig elég nagy bevásárló listával érkeztek, amire pont jól jön egy extra hétvége :)
És ha már itt voltak, akkor miért is ne kezdjük az egészet egy kis házibulival? :)
Kicsit később elkezdtek szállingózni a többiek is, s este 11 körül már vagy 30an voltunk.
A hangulat nagyon jó volt, ami egyrészt a töltöttkáposztának, másrészt pedig a Szilvi és Laci által adományozott pálinkáknak, nomeg a jó zenének és a kiváló társaságnak volt köszönhető.
Egyszóval szuper buli volt! :)

Az előörs...


Alakul a buli...


Sörbelegondolva...


John Lennon is eljött...


Mári nálunk, babám...

2 megjegyzés:

Norb írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Norb írta...

Hat a sok kis sarga baratotokat hol hagytatok?? a haz elott kellett bulizniuk??? vagy kizarolag a piat szallittatatok veluk??! :)