In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2007. július 11., szerda

Hogy vagyunk mostanság?

Az utóbbi időben kicsit megfogyatkoztak a blogos bejegyzések. Nem, mintha nem csinálnánk semmit, hanem éppen az ellenkezője: nem sok szabadidőnk van mostanság:)
De a lényeg, hogy jól vagyunk.
Piroska is elkezdett dolgozni, s mellette intézi még a munkavállalásihoz szükséges irathadsereg beszerzését is (milyen jó, hogy ezt nekem elintézte a cég! Iszonyat meló van vele, nem is beszélve a mindenhova fizetendő összegekről. - Komolyan mondom, nem hittük volna, hogy ilyen sokba kerül dolgozni :) )
Szóval nap közben munka van, este pedig kínai óra - kivéve kedden, mert akkor darts liga (mellesleg tegnap este volt egy 140 es köröm:) ).
Jövő hét végétől már nem lesz hétvége sem, legalább is ami engem meg a hétvégi délutánokat illeti: sikerült kifogni egy tréninget, ami két hónapon keresztül megfelezi a még meglévő szabadidőm mennyiségét. De legalább itt lehet menni tréningre (itt is volt harc azért, de jobbak az esélyek, mint otthon voltak. Sajnos...)
Szóval mostantól egy darabig nem kell azon törnöm a fejem, hogy mit csináljak szabadidőmben, mert nem lesz. Helyette irány az "iskolapad" :):)

Anyway, az előző hétvége is jól sikerült: pénteken este BBQ party volt: egy magyar-német párost búcsúztattunk, mert mennek vissza ÓDZSÓ-ba (Európa:))
Volt céges vendég is Angliából, vele szombat este vacsoráztunk egyet.
Vasárnap érkezett Litassy Ricsi Shanghaiba, úgyhogy vele is elmentünk vacsizni, sörözni meg dumálni egy nagyon jót. (Bár ez a japán étterem elég gagyi volt, de majd legközelebb.)

Kb. ennyi. Most megyek vissza dolgozni, mert még baj lesz :)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

ezt az ÓDZSÓ-t most hallom először, vicces :)