In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2010. január 5., kedd

Céges kirándulás – November 21-22

Miután lezárult a kirugások nagy része a cégnél (a fejetlenség pedig áttranszformálódott valami langyos, kényelmes tenninemakarásba), elmentünk céges kirándulásra. Szerencsére most csak ide a ‘közelbe’, úgy 5 órányira busszal (szombat hajnali indulással – igen, megint el lett baszva a hétvégém).

Maga a kirándulás nem volt rossz, pontosabban a program; márha kínai alkalmazott szemével nézem (és egy ilyen programot ugye úgy kell, mert az a lényege, hogy az alkalmazott jól érezze magát és épüljön a csapat.) Szóval a csapatépítést lebonyolító stáb jó munkát végzett (nekem az nem tetszett, hogy végig katonás fegyelem, sorakozó meg ilyenek voltak – ami itt ugye természetes, de az én bakát nem láttott, felvilágosult, demokrata lelkemet egy kicsit érzékenyen érintette, amin aztán a körbetáncolós, éneklős, ultra géj, kínai örömünnep jellegű extszázis még taposott párat). De a helyiek élvezték és ez a lényeg.

Nekem 4 dolog maradt meg (a nehezen gyógyuló lelki sérülések mellett:)):

- A kvázi fűthetetlen, szigeteletlen, tetőtéri, 12 fokos szoba, ahol jól meg is fáztam (remélem jó drága volt)

- Az isteni hal, amit megérkezéskor ettünk ebédre (más kaja is volt, azok is jók voltak, de a hal, az valami eszméletlen jó volt)

- A lézerfegyver csata (sajnos nem paintball – azzal több fájdalmat lehetett volna osztani), aminek során lemészároltam a főnökömet

- A 99%-ban értelmetlen feladatok mellett (rohanj végig az egyébként szép tájon, csakhogy készíts egy képet itt, egy másikat ott, kihagyva az összes szórakoztató dolgot) a gumicsónakos páros evezős verseny, ahol szétröhögtem az agyam a versenyzők hülyeségén (eleve vicces volt, ahogy egyesek két mentőmellényt akartak magukra erőszakolni félelmükben – ugye a kínaiak nagy része nem tud úszni - , de amikor párosával beültek a csónakokban és elkezdtek evezni, életükben kvázi először, az valami fantasztikus volt! Ugye nem értették, hogy egyszerre kell húzni, mindkét oldalon, kb. ugyanakkora erővel, különben...csak forognak körbe-körbe. És forogtak is :D:D:D:D)



Ide mentünk:


Ezt csináltuk...

...vezényszóra

Bujavala gomba keresés közben:

Pink. Nem szín; életérzés...

Fegyverbe!

Sárga-folyó keringő:

".,.!" (Ford Fairlane)

buzsivonat

Poledance...láttam már jobbat is :)

"Tudod mit, sose volt ilyen jó, azért vagy ilyen! Sokkot kaptál. Érted?"

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

hehe, jo! :)
az utolso kepen azert nem latlak, mert a piros pulcsis okle kitakar? :)

pnorbi

Greg / 尤睿 írta...

telleg kitakart a kis ... sarga :)