In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2010. január 5., kedd

Kolbásztöltés (2009. Nov. 28.)


Idén is volt (végre) kolbásztöltés. Már annyira hiányzott, hogy ráerőszakoltuk a Norbira magunkat egy szombati nap erejéig. Mit mondjak, király volt!!! Mégegyszer köszi a szervezést, rendezést Zara és Norbi! :)

A program elég egyszerű volt: hatalmas zabálás egy kis kolbásztöltéssel fűszerezve (25 kg lett végül, amiből úgy 12 a helyszínen el is fogyott, de csak azért ennyi, mert Laci anyukája még beállított egy hatalmas adag cigánypecsenyével és 5 fajta sütivel, amellett, hogy Norbi készített reggelire nagyon fájin lecsót).

Nem is tudom, mikor lett vége pontosan a bulinak, mert én úgy este 10 fele eljöttem, de a többiek még elpusztították a maradék páleszt, s ha jól emlékszem egy szakasz még tovább is ment Xintiandi-be. Oh well, nagyon ott volt a hétvége!

Képek elvileg lesznek majd, ha Guczó megadja a linket (sorry, mostanában nincs kedvem kamerát cipelni, főleg hogy mindig van vagy másik 4 embernél. Kezdek elkényelmesedni így vénségemre :D:D:D).

Nincsenek megjegyzések: