In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2010. január 5., kedd

Fion búcsúvacsi (nov 25)


Már biztos említettem, hogy a cégnél „dúló” átszervezéseknek végre vannak áldozatai az irodából is. Sajna nem elég (a léhűtő-operátor arány még most is majd 45-55%, az egészséges 33-66% helyett, de hát vannak itt jópáran, akik már olyan mélyen be vannak nyalva, hogy...ezt az egészet még az is tetézi ráadásul, hogy a férfi-nő arány teljesen felborult, mert szinte csak srácokat küldtek el, khmm-khmm az egész HR-pénzügy egy picsagárda, nem is csoda. Ennek eredményeképp a hatékonyság soha nem látott mélységeket látott ellenben a fejetlenséggel. Ne értsen senki félre, most kivételesen nem a sovinizmus beszél belőlem, hanem a tapasztalat. Az ugyanis tény, hogy a shanghai-i nők kiba erőszakosak, követelődzők, hatalommániásak stb. mindamellett, hogy a logika, az érveléstechnika, a fair-play és társaik teljesen hiányoznak a szótárukból. Dolgozz velük együtt. Ja, és egyfolytában csacsognak, pofáznak, meetingelnek (mert az menő), természetesen mindezt az épkézláb gondolatok mellőzésével.)

Szóval így állunk most, s fogunk is, amíg áll itt a cég (talán még egy év, max. kettő, ha még tömik zsével).

Így aztán örömteljes hír volt, mikor végre egy léhűtő sales-es csirkét is lapátra tettek. Gondolom már nem volt más meg mutatni is kellett...

A kaja egész jó volt... :)


Nincsenek megjegyzések: