In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2007. május 22., kedd

Magyarországi látogatás

A májusi hazalátogatás egész jól sikerült, csak kicsit rövid volt, mivel sajna dolgozni is kellett közben. Ettől függetlenül sikerült egész sokmindenkivel találkozni, beszélgetni, bár sajna a baba- és építkezéslátogatások zöme már nem fért bele az időbe. Szerencsére egy csomó fontos dátum is erre az időpontra esett, így el tudtunk menni Bogi ballagására -ahova hosszú unszolás után szerencsére nagymamám is eljött(már nagyon nem szeret utazni) -, otthon ünnepeltük az Anyák napját, Piroska szülinapját és Imola névnapját is. 'Pár' buli is belefért, azt hiszem a legjobb a pénteki Zöld pardon volt.:):)
Napközben többnyire nagy társasozás volt (szerencsére öcsémék tudtak úgy szabit kivenni, hogy egy teljes hetet otthon voltak): Kipróbáltuk a Catan tengeri utazók kiegészítését is; nekünk az alapjáték jobban bejön,de hát ízlések és pofonok:)
Benéztünk az egri strandra is, ahol találkoztunk uncsitesómékkal is. Ez azért is muris, mert az egész strandon nem volt 100 ember. (Na nem mintha nem lett volna jó idő, csak az árak olyan pofátlanul magasak, hogy egyszerűen nem megy le senki.)
Anyway, itt van pár kép, majd Piroska szülinapját még pótoljuk, ha meglesznek azok is.:)



Nincsenek megjegyzések: