In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2007. május 1., kedd

Shangahi Auto kepek

VEGRE!!!
Feltoltottem a kepeket a Picasara. Hat ezt a szenvedest, komolyan mondom, ezt nem a kinai netre terveztek. Lenne egy-ket javaslatom a Google sracoknak, de a lenyek, hogy most itt elvleg meg fog jelenni egy kis szines vacak, amire ha rakkattintassz, elnavigal ezen a fene nagy vilaghalon kb 400 kephez, amit a kiallitason keszitettunk. Aki automanias, ki ne hagyja!

Shanghai Auto 2007

4 megjegyzés:

Norb írta...

Hat igen, nem gyengek ezek az autok!!! - bar a kis kinai lenyok akik az autok mellett voltak nem kulonosebben jottek be :)

Egyebkent hihetetlen jok ezek a google cuccok - tok ertelmesek, hasznalhatoak es minden INGYENES!!! :))

Greg / 尤睿 írta...

Hat en nagyon megszenvedtem vele. Hiaba jeloltem ki az osszes kepet a gepemre toltott Picasaban, nem toltotte fel egyszerre, allandoan megszakadt stb. Igy nekem kellett manualisan feltolteni otosevel. Gondolhatod...
Egyebkent meg az lenne nagyon jo, ha lenne egy ultimate login, ahol bejelentkezes utan kis ikonokkal valtogathatsz levelezes, blog meg minden kozott. Kb. mint ahogy azt most a freemail en megcsinaltak.
Na megyek, mert indul a repcsim.20 ora mulva ilyenkor mar a csomagomra fogok varni a Ferihegyen (remelem nem keveredik el:)).

Norb írta...

jo utat!! majd irj utibeszamolot mi tortent! :)

egyebkent a googlenek van ultimate passwordje, ha bejelentkeztel barmelyik google-s alkalmazasodra, utana a my account menuban az osszes cuccod kozott navigalhatsz szabadon: blog, analytics, calendar, gmail, etc etc

Névtelen írta...

komolyak, nagyon jók a képek, autók
a kínai lánykákkal sincs semmi baj, persze tudom, van, aki "hivatalból" nem is tehet más kijelentést :))