In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2010. július 26., hétfő

31.

Ezt is megertuk. Meg ketszer ennyi jo lenne :D:D:D
Mit is mondjak...eleg huzos volt az elozo ev es nem a legjobb, bar azert voltak feledhetetlen pillanatai (napjai/ejszakai).
Kb. egy eve ilyenkor volt, hogy szakitottunk Piroskaval - logikailag helyes dontes volt, de ugye minden kezdet / szakitas utani idoszak nehez.
A fulop-szigeteki buvarutak azert meglehetosen jo hangulatfokozok, csak az a baj, hogy a Stokvisos ultrafos fizetesbol nemigen ugralhat az ember. Nem is maradt tul sok a bonuszbol...
Ha mar errol a cegnek csufolt hulyetemetorol esik szo: mar jo fel eve dolgoztam rajta, hogy elkeruljek innen, de ez sajna nekem nem jott ossze (Viral nagyon jol tette, hogy lelepett), de hat a Fortune500 cegek ugy latszik mashol nem intezik jobban a dolgokat (ki hallott meg ilyet, allast meghirdetni ugy, hogy nincs benne a koltsegvetesben...nem is hagytak jova...becumi, ezvan.)
De legalabb a fonokomnek megadatott az el(ore)lepes lehetosege; kierdemelte, mint C a segelyt...
Orom az uromben, mert ugye minden szarban van valami jo: osszejott egy uj tarsasag itt Shanghai-ban, mondhatnam, hogy korombeli, de ahhoz le kene tagadnom par evet. Mindenesetre nagyon jo, nemigen szoktam unatkozni :)

A jovore nezve pedig tehetnek most fogadalmakat, de szerintem amig el nem kerulok ettol a munkaltatotol, teljesen felesleges...szoval most erre az egyre koncentralok :D

1 megjegyzés:

Mariann írta...

Boldog szulinapot Greg!

Koncentralj erosen, hatha a 32 mar mashol talal meg :))))