Csütörtökön az Eastwestben kajáltunk, ami –s gondolom a neve is erre utal – egy európai és kinai ételeket is tartó étterem. Én már egész megkedveltem, tényleg van pár kajájuk, ami finom.
Azért itt is sikerült belebukni egy kis érdekességbe: mivel olasz tésztát ettünk, kaptunk hozzá parmezánsajtot is egy sószóróban, amiből alig jött valami. Ekkor vettem észre, hogy a fele lyuk le van ragasztva cellux-szal, gondolom a spórolás kedvéért:)
On Thursday we eat at Eastwest which is a restaurant with both European and Chinese food – I guees that’s where the name came from. I’m kind of starting to like this place, they have some very nice dishes. But the best thing is a new weirdo: we have ordered Italian stuff this time: spaghetti with meatballs, so we got the parmesan cheese also. In a salt-cellar. Half of it taped, so I guess we’d not use it that much:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése