In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2007. június 6., szerda

Első nyári hétvégénk Shanghaiban

Szerencsére még nincs az az igazi nyár, amivel ijesztgetnek minket az itteni magyar őslakosok (értsd 40C árnyékban + 98% páratartalom), sőt, kifejezetten kellemes, néha kicsit esős 25C fokos időnk volt a hétvégén is. Ezért a "Minden hétvégén próbáljunk meg valami érdekes helyen járni" mozgalom jegyében elmentünk Shanghai legnagyobb parkjába, a Century Parkba sétálni. Itt van tőlünk 3 metró megállóra Pudong-on, tényleg kellemes kis oázis a nagyvárosban. Háttérben a 30 emeletes lakóházakkal:

Az előtérben pedig kis erdei út


Van tó is homokos parttal. Állítólag ez a legnagyobb mesterséges tó Shanghaiban. Mondjuk én nem vagyok otthon ezekben az ember alkotta dolgokban, hogy most mi is számít nagynak, és mi nem. Otthon, Nyíregyházán például évekig hordtak minket a suliból szánkózni a közeli Robinson dombokra, és persze nagyon élveztük is. Csak évekkel később tudtam meg, hogy nem is domb, csak a lakótelep építéséről odahordott homokból épített bucka. Lehet, hogy az Magyarország legnagyobb mesterséges dombja, nem?


Vadludak

Kempingezők

Mester és tanítványa

Szerelmesek fája: örökbe lehet fogadni fákat szerelmes pároknak 20 évre, és akkor egy kis zöld tábla felkerül a fákra a neveikkel és egyéb dolgokkal együtt, de azt már nem tudtuk elolvasni- a többit meg csak kitaláltuk :)

Volt vidámpark is!

Méhecskés

Lövöldözős dodzsem

Ez pedig csak körbement

És a hét kérdése: tényleg "impossible is nothing" a szlogen, vagy csak megint elírtak valamit?

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

az "impossible is nothing" valóban az ADIDAS szlogenje, nem elírás. :)