In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2007. június 21., csütörtök

Nyári viselet

Most, hogy itt a jóidő, meghökkenve (? - igazából már nem is annyira) tapasztaltuk, hogy a gyerekeknél nem divat a pelus. Épp egy DVD boltban voltunk, amikor mellettünk elkezdett csepegni valami. A tulaj karjában lévő csöppség kieresztette a fáradt gőzt. A földre. Aztán vártunk, hogy mi történik. Nem történt semmi. Itt ez így van jól. Ezek után már nyitott szemmel jártunk, s meg kellett állapítani, hogy a nyári divat itt a hasított nadrág bugyi nélküli verziója, így ha a csöppségnek pisilni, ne adj Isten kakilni kell, még meg se kell állni nagyon.
Tudom, otthon is van így "falun", de kérem, ez egy 20 milliós város! Ennek legalább egynegyede gyerek! Ha most kiszámolnám, hogy ebből mennyi végzi így a dolgát és naponta hányszor...Még jó, hogy naponta takarítják az utcákat, mert ugye anyuci meg apuci otthagyja ám egyetlen gyermeke végterméket, mint kutya a ...
De jó lesz ez a szagkombó 40 fokban! Remélem azok is érezni fogják, akik anno megkultúrálták ezt a népet...

1 megjegyzés:

Norb írta...

a 2008as Olimpia nagy beeges lesz a kinaiknal: az europaiak menekulni fognak a turhazo, utcara szaro, vezetni nem tudo de barkit eluto, stb stb stb * 1000 kinaiktol...hiaba fogjak nyerni a legtobb aranyat genmanipulalt kinai sportolok.....:)