In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2007. április 9., hétfő

Újabb hétvége

A mostani hétvége elég csendesen telt. És gyorsan, sajnos. Szombaton este megérkeztek hozzánk Mári tesójáék (remélem, így kell írni). Az egész napos mászkálás után már csak egy kis Catanra maradt idő, aztán alvás. Vasárnap nekünk volt egy kis kötött programunk, majd megpróbáltuk megkeresni a Hudecz "kiállítást" a Park Hotelban, de nem sikerült. Valószínűleg csak egy vitrin lehet, vagy még annyi sem, mert a portán sem tudtak róla. Mondjuk azt sem tudták, ki az a Hudecz és a szállodáról sem volt lövésük sem, de nem nagyon lepődtem meg.

Most hétfő reggel van, s egy órája dugóban ülök befele a céghez (miután a kínai órán majdnem elaludtam, most egy ezer éves, légkondi nélküli csotrogányban araszolok dolgozni, s közben majd meg sülök, mert kint van vagy 26 fok. Nem mondhatnám, hogy ez életem legkellemesebb Húsvét hétfője, de idén legalább nem kellett egy locsolóversre sem emlékeznem :)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

és Piroska sem ragaszkodott az őt érintő húsvéti hagyományokhoz?