In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2007. április 17., kedd

Kísérleti építészet / Inventionering Architecture

A múzeumban volt egy ideiglenes svájci kiállítás is Inventionering Architecture címmel. Mit is mondhatnék róla. Ha nagyon finom akarnék lenni, akkor annyit, hogy bárki is csinálta a maketteket, még igencsak a kísérletezés elején tarthat... egy-két kicsit normálisabb modelltől eltekintve a színvonalat kb. a formatervezés házimhoz tudnám hasonlítani: az is valami hasonló igyekezettel készült mesterdarab lett mint az itt kiállított remekbe szabott alkotások (a kettes volt a cél, egy délutánom volt rá és este buli volt...). Bár lehet, hogy ez egy svájci kreatív ovi kiállítása volt: ezesetben őszintén gratulálok a jövő építészeinek!

Itt van pár micsoda(?)-csoda:
Ez egy művészeti iskola modellje volna. Aha, nekem is a krematórium jutott róla eszembe. Mondjuk kéményseprő vagy olvasztár sulinak nem is lenne rossz :)


Ha jól emlékszem, akkor ez valamilyen irodaközpont makettje volt (remélem nem lesz:). Ezt most vagy fejjel lefele állították ki, vagy egy nagy statikus tudással rendelkező iparművész keze van a dologban... Bár végül is, ki tudja, mi is elálldogálunk egy darabig még fél lábon is.


Ezek pedig különböző épülettervek...igen...

Nincsenek megjegyzések: