In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2006. december 17., vasárnap

Finnek/csütörtök / Finish guys/Thursday

Úgy alakult, hogy csütörtök este sem maradtunk otthon aludni. Igaz, a nagy városnézésből és vásárlásból csak egy kis vásárlás jutott ki, mert késésben voltunk egy kicsit a projekttel, s mivel nem nyaralni vagyunk itt a héten, inkább dolgoztunk még egy kicsit. Azért egy kis vásárlásra még volt idő, ami nagyon jó volt, mert most már legalább tudom, hova kell menni a cuccokért januárban:) A régi piacot ugyanis megszűntették, mert kellett a telek valakinek, de nem baj, mert az új hely sokkal igényesebb (kb. mint egy rendes bevásárlóközpont), s bár jóval kevesebb az üzlet, s a választék is kisebb, kicsit tovább tart alkudni (bár szerintem, aki jó benne, annak ez sem okoz nehézséget, mint ahogy mi is megkaptuk, amit akartunk), az árak szerencsére még mindig nagyon jók. Izelitőnek: egy pár pamutzokni 5 RMB (1 RMB kb. 26 HUF), alsógatya 10 RMB, póló 25 RMB, pulcsi 50 RMB, ing 50 RMB. És, hogy milyen márkák vannak? (igaz, hogy hamisitvány, de egyrészt senki nem mondja meg, mert az anyag jó és a minőség is megfelelő, meg egyébként is, szerintem már az a hamisitvány, ami nem Kinában készül...). Northface, Columbia, Armani, Boss, Smith, Gucci, Dolce and Gabbana, Montblanc stb. Amit csak szeretnél.
Vásárlás után jött a kötelező sör, amit ismét az Oscar’s-ban fogyasztottunk el egy kis vacsi keretében. Hajnalig dumáltunk és dartsoztunk, ahol nagyon szoros mérkőzésben a ’Világ többi országa’ 3:2-re győzött a Finn csapat ellen. Szuper játék volt, meg kell hagyni, mindenki nagyon élvezte.

It happened so we did not stay at home and sleep on Thursday evening either, but did not have too much time for shopping either, since we had to do some overwork on our project. But we still had the chance to check out the new market, where they moved the old and very cheap one (somebody wanted the land because of its good location probably). Do the new market is more like a shopping center at home, but unfortunatelly with less shops and choice. Luckily the prices are still quite nice: pair of socks 5 RMB (1 RMB=0.125USD), underwear 10 RMB, T-shirt 25 RMB, pullover 50 RMB, shirt 50 RMB. You can get all the big names ,of course they are fake, but who cares.
After shopping we had some beers at Oscar’s along with dinner. We had a big darts competition here also, where ’Other countries of the World’ won vs Finland 3:2 in a very challenging and exciting game.

Az új 'piac' / The new market


Már megint darts:) / Darts again


Oscar's földszint / Oscar's ground floor


Team Stokvis Ginával: Esko, Heikki, Dom, én, Lassi / Stokvis Team with Gina: Esko, Heikki, Dom, me, Lassi

Mindig csak az üzlet / Always business


D20 kiszálló / D20 out

Nincsenek megjegyzések: