In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2006. december 8., péntek

Tegnap / Yesterday

Tegnap nagy nap volt. Több szempontból is.
- Sikerült eltöltenem egy kellemes estét az itteni magyarokkal. Nem részletezem, mert a rokonság is olvassa a blogot (aminek egyébként nagyon örülök - csak nem akarom azzal megbotránkoztatni őket, hogy nem csak egy sört ittam:) ).
- Úgy néz ki, hogy az ünnepekre otthon leszek. Dec. 28 estéig családlátogatás, addig nem vagyok elérhető (kivéve, ha valaki ki akar jönni elém a reptérre 23 este:) ), de 28-a este Eger, utána pedig Bp. Sajna már 1-jén vissza kell repülnöm, de szerintem még igz is nagyon szuper lesz, ha összejön!!!

De nem is ez a nagy hir, hanem, hogy Piroska felmondott a Dicomnál, s tudom, hogy ez sok embernek egy kicsit offtopik, de ez végül is az én blogom! :) Gyakorlatilag ez volt az utolsó mérföldkő, mert repjegyet rendelni már gyerekjáték, a többi meg már el van intézve, úgyhogy VÁRLAK!

Yesterday was a big day for several reasons.
- I spent a decent night with the Hungarians. I'm not gonna give any details, cause relatives are also reading my blog (for what I'm very happy - but I don't want to shock them with not having only one beer:)).
- It seems so I can make it home by the holidays. Until 28th it's gonna be family visit so I'm not available unless somebody's willing to pick me up at the airport on 23rd:) But 28th night is in Eger and next night is at BP.Unfortunately I have to come back 1st January, but still it will be fun if everything works out fine!!

But this is not the biggest news: Piroska is quitting her job at Dicom - I know that this is a little bit off topic, but it is my site anywaz :) So this was the last step for her to move here, so I'm WAITING FOR U!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Most látom csak, hogy sikerült magyar betűkészletet szerezni!? Pedig gondoltam, küldök egyet ajándékba... :)

Névtelen írta...

szerezni??? szerintem lement a piacra és ott dögivel volt. :D látszik is, hogy csak valami olcsó "hamisítvány" (mi lenne, Kínában van :D), hiszen itt-ott helytelen az írásmód! :DDD

Névtelen írta...

jaja. el is képzeltem, ahogy bemegy a betűboltba, és nézelődik a polcok között:
boltos: - konicsivá /vagy niháó! miben segíthetek?
Greg: - háj! áj níd ö karakterszett!
boltos: - vat kájnd af! intu dö szup, or adör?
Greg: - dehogy is, nem levesbe! szájber kell, de gyorsan kissárgaköccs...!
boltos: - és milyen lengvidzs?
Greg: - há magyar vazz!
boltos: - naja, de nem mindegy, hogy melyik századból, és milyen márka...