In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2006. december 17., vasárnap

Finnek/szerda / Finish Guys/Wednesday

Szerda este 8ra értem a finn kollégákkal a Dan’s-be, már nagyon elcsigázottakvoltunk, jól esett egy sör, utána pedig egy kiadós vacsi. Annál is inkább, mert nem sokkal előtte meglehetősen kellemetlen élményben volt részem: pénzt vettem volna fel az egyik autómatából, s mindent megkaptam (kártyát vissza, blokkot arról, hogy felvettem a pénzt), csak a zsét nem. De mint ma kiderult, ez gyakran megesik, s az automatára ki is volt irva, hogy nincs benne pénz, de csak kinaiul...az ilyet már fel sem veszem :)
Leszámitva ezt e meglehetősen kellemetlen esetet, az este jól telt; vacsora után átmentünk a Windows Scoreboardba dartsozni egy kicsit, utána pedig hajnalig beszélgettünk. Kiváncsi vagyok, hogy fogjuk ma a munkát birni, kicsit álmos vagyok, hiába, öregszem, 4 óra alvás már nem mindig elég.:)
Tegnap estével kapcsolatban még annyit: a taxisunk nagyon a toppon volt, hozzám az út a szokásos másfélszerese volt, egyszer majdnem elütöttünk egy motorost (kicsit mintha koccant volna is...), s mikor én kiszálltam, a kollégák aggódva mentek tovább, mert már üres volt a tank is. Ma reggel mondták, hogy velük is eltévedt a taxis, s egy hatsávos út kellős közepén megállt egy kereszteződésben, kiszállt és elfutott útbaigazitást kérni. Még jó, hogy hajnal fél 3-kor már túl álmosak voltak a srácok, hogy ilyenen fennakadjanak.

On Wednesday we arrived to Dan’s with the guys around 8 very tired, so it was really good to have a beer and some food also. Especially because I had a really bad experience just before: I was trying to get money out of the ATM and I got everything (invoice, credit card) but cash.. The machine was empty but I did not know since it was stated only in Chinese.
Otherwise the night was good, we went to play darts after dinner to Windows Scoreboard. We talked until like 2 am. I wonder how work will be today, cause I’m pretty tired after having only 4 hours of sleeping. I guess I’m getting old. :)
On the way back the taxi driver was a little bit extreme: we got lost a few times, almost hit a motorcycle and when I got out and the others still had their way: the tank was almost empty. Next morning they told me that the driver got lost again and went to ask for directions, leaving them in the intersection of a 6 lane motorway…


Dan's Old Farm Hause


Egyik kedvenc képem


Windows Scoreboard


Inkább nem ettünk:)


A bár


Azok sörök a lpafonon a lámpák

Nincsenek megjegyzések: