In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2006. december 13., szerda

Vásárlás / Shopping

Újabb érdekességgel találkoztam az egyik környékbeli szupermarketben. Elég sok mindent vettem, különböző osztályokról, de egy bolton belül. Azt még megértettem, hogy ha egy osztályon veszek valamit, pl. borotvahabot, akkor azt ott ki is kell fizetnem, de azt már kevésbé, hogy egy adott osztályon belül miért vannak olyan termékek, amit ott helyben kell kifizetni, a többit viszont a főkasszánál. Pláne, hogy ez a szabály gyorsan megváltozhat, ha vissza akarom tenni a terméket a polcra, mert nincs kedvem beállni a 20 fős sorba, mert akkor érdekes módon rögtön kifizethettem máshol is. Viszont az, hogy a törölközőért miért pont a mobil részlegen kell fizetnem...azt hiszem ez megint csak az örök rejtélyek listáját bőviti.

New story. I went out shopping the other day ot a big supermarket. I understood that there are smaller areas in it with different stuff, so if I buy shaving foam at one of them, I shall pay for it there, but it was a little bit beyond my understanding that if I take two things, why do I need to pay for one at same place and for the other at the main cash-desk. But the real 'there's no explanation' thing was getting a towel at the bathroom section and pay for it at the mobile section.

Nincsenek megjegyzések: