In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2006. december 13., szerda

Windows Too / Windows Too

A Windows Too egy egész jó szórakozóhely. Pepito vitt el ide már többször is. Értem, miért szeret ide járni. A hely nem olyan drága, egész nagy, a zene jó, a tulaj – egy kenyai fazon – jó fej, s természetesen csok a kinai csaj. Kinek mi az izlése, én részemről maradok európai, s azon belül is szőkepárti, de aki nem ennyire ragaszkodó, az itt simán talál magának kedvére való csajt. Mindenféle kinai van itt; magas, alacsony, vékony, telt, széparcú és csúnya is. (Tudom, ilyet nem illik mondani, de a multkor majdnem hazarohantam, mikor az egyik rám mosolygott. S mivel szerintem félreértette a reakciómat, még felment a szinpadra is táncolni. De nem baj, legalább jól érezte magát, a szinpad meg jó messze volt tőlünk...)
Egy dologra viszont nagyon vigyázni kell, legalább is minden tapasztalt róka ezt mondja, s gondolom nem véletlenül: a lányok itt nagyon könnyen teherbe tudnak ám esni. És akkor nincs visszaút.
Ami még fontos, hogy ha itt csajozol: nem azért fognak szeretni, mert jól nézel ki (bár kellemes dolog az embernek néha illúziókba ringatni magát), hanem mert külföldi vagy. Külföldinek lenni pedig sok pénzt és nagy családot, s otthon ülést (a nő részéről természetesen) jelent. Már ismerek pár embert, aki nagy bulizós volt, aztán az egyik csaj bekapta a legyet, el kellett vennie feleségül, s most ott a gyerek, a csaj szülei is odaköltöztek ’segiteni’, a srác meg más városba jár már dolgozni, s csak hétvégékre jön haza. Akkor elmennek vásárolni, a csaj kap valami drága szart, hogy csendben legyen a hétvégére... Szép kis élet, nem mondom.

Windows Too is a quite good party place. Pepito took me there couple of times. I think I’m getting his point coming here quite often. The place is not that expensive, the music is good, the owner – a guy from Kenya – is cool and of course there are many Chinese women here. Everybody’s taste is different, I still stick to the European women, but whoever is not so committed can easily find his favorite type: short, tall, thin, fat, nice faced and also scary looking. (I knoe that is not so nice saying this, but I’ve seen one real ‘special beauty’; when she smiled at me I almost ran home and since she misunderstood my reaction, she went up the stage and started to dance there. But at least she had a good time there and the stage was far from us…)
Anyway you have to be careful with the girls here: they often go for the money, that is why they like foreigners. If you are one of them it means that you have money. They also become pregnant quite easily: I’ve seen some unhappy man walking with his kid and happy local wife…

Nincsenek megjegyzések: