In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2006. december 20., szerda

Finnek/szombati városnézés 4. / Finish guys Sturday's Sightseeing 4.

Az utolsó megálló a helyi történelmi múzeum (Shaghai History Museum) volt. Már az szimpatikus volt ,hogy nem rabolták le az embert rögtön az elején több ezer forintos belépőkkel. Egy felnőtt jegy mindössze 20 RMB volt. A múzeum pedig csodás! Nem tudtunk megnézni mindent, mert annyira sok volt az infó, de a szoborparkot, a cserepedenzeket, porcelánokat és a képtárlatot láttuk. Ide vissza fogok jönni még párszor, az biztos.

Last stop was the Shanghai History Museum. It was very sympathetic that they don't want to fleece you with the tickets. For one person it is only 20 RMB. And the museum, it is simply fantastic! There's so many thing to see, and of course we could not finish with all department, but we checked out the statue park, the pottery and chinaware and the painting section. I'll come back here couple more times, that's for sure.




















Kézműves műhely


Nem fért bele a képbe


A legérdekesebb dolog a festményekben nem az volt számomra, hogy fogalmam sincs, mi különbözteti meg a jó fesőt a rossztól, mert egyrészt kb. két téma van: tájkép vagy növény, másrészt a stilus nagyon hasonlit, hanem a tájképeken a házak és egyéb épitmények ábrázolása: nem stimmel a perspektiva.





Nincsenek megjegyzések: