In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2006. december 20., szerda

Finnek/szombati városnézés 1. / Finish Guys/Saturday's Sightseeing 1.

Szombaton munkanap volt nekünk, de mivel Heikkiéknek nem, gondolták elmehetnénk városnézőbe. Szerencsére nagyon rendes főnököm van, s elengedett velük. Hát eszméletlen jó volt, mit ne mondjak! A Jin Mao Tower-nél kezdtünk, ami jelenleg a világ 3. legmagasabb épülete.
A kilátó a 88. emeleten van, 340 méter magasan,s annak ellenére, hogy elég ködös és párás volt az idő, csodálatos volt a látvány! Eleve az tetszett, hogy a lift kb 40 másodperc alatt fent van (9m/s sebességgel megy), azt pedig, hogy milyen érzés innen lenézni a városról, nem is nagyon lehet leirni. Szóval inkább teszek fel képeket. Ja, s itt egy link is, ha valakit kicsit bővebben érdekel.

I got Saturday off since I have such a nice boss, so I could join to the Finish guys for a little sightseeing. Well, this city is amazing! First stop was the Jin Mao tower, the 3rd highest building on Earth with lookout on 88th floor, 340 meters from the ground. Even though the weather was very foggy the view was astonishing! Check out the pictures. Also here's a link if somebody's interested even more.

http://www.emporis.com/en/wm/bu/?id=jinmaotower-shanghai-china


Húúúú bakker! / Holy shit!


88. emelet 340 méter / Floor 88, 340 meters


Itt vagyunk / We're here


A kilátás / The view








Vásárlás / Shopping


Modell-a felső harmad a szálloda / Model-the top third is the hotel


Hotel csarnok felülről / Hotel lobby from top


Gyöngyök / Pearls


Nincsenek megjegyzések: