In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2007. január 29., hétfő

Beatrix party

Szombat este Beatrixnál és Attilánál volt egy hatalmas vacsorával egybekötött összejövetel. Már az út is kalandos volt odafele (tőlünk igen messze laknak, de Guczó elvitt): két koccanást is láttunk. A második igen vicces volt: 3 sávos autópályán belső sávban megy a rendőr, mögötte egy mikrobusz. Mikrobusz mellett, kicsit hátrébb egy Santana. Rendőr egyszer csak gondol egyet és lefékez, mire a mikrobusz megpróbálja kikerülni jobbra. A Santana már hiába fékezett, a mikrobusz elvitte az elejét egy "cseppet". Ami vicces volt az nem ez, hanem hogy a mikrobusz és a rendőrautó továbbhajtott, mintha mi sem történt volna. Csak a Santana sofőrje maradt ott az autópálya közepén állva és szentségelve.
Kicsit később ismét katarktikus élményben volt részünk: megyünk az autópályán tovább, egyszer csak jön velünk SZEMBEN egy autó, utána meg két motoros! Nem tudom, hogy került oda, de eszméletlen volt! Nem mondom, jó volt végre odaérni a buliba...

A party nagyon jó volt, sokan voltunk (kb. 20an), a társaság nagyon jó volt (természetesen) a ház csodálatos, a kaja pedig fantasztikus! Nem tudtam mindent végigkóstolni, de a töltöttkáposzta, a krumplipüré, a madártej és a torta isteni volt!











Nincsenek megjegyzések: