In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2007. január 23., kedd

Díszkáposzta / Decor cabbage

A héten megtanultam, hogy milyen is az a díszkáposzta. Igazából már eddig is tudtam félig, mert hülyeségből én is lekáposztáztam a városban újonnan megjelent dekorációt, de csak most tudatosult bennem, hogy ez valóban az, ami. (A dísznövények az egyik gyenge pontom a sok közül:))Szóval jöjjön egy kis díszkáposzta, ami egyébként baromi jól néz ki!

This week I've learnt what decor gabbage is. Well, I have known it already, cause I have already named 'cabbages' these new decoration of vegetation that has emerged in the city lately, but I was just told that they are really decor cabbages. (Well decoration flowers are one of my many weaknesses:)) Anyway, I think they look cool, so here are some pictures:




Shanghai-ra, vagy legalább is azokra a részeire, ahol mi jártunk eddig, mindent lehet mondani csak azt nem, hogy betondzsungel. Tényleg nagyon odafigyelnek a zöld övezetek kialakírására. Nagyon sok ehhez hasonló kert van mindenhol:

Well, one thing you cannot say to Shanghai - or at least for the parts we've been so far- is that it is a concrete jungle. They are really hark to have as much green area as possible. There are many gardens like this everywhere:



Ha egyszer lesz sok időnk, össze fogunk gyűjteni egy jó csokorra valót az itt található szobrokból és emlékművekből, mert van egy pár érdekes. De addig is itt van egy, amiről nem tudtuk eldönteni, hogy milyen állat is valójában (abban egyetértettünk, hogy állat...). Piroska szerint elefánt, szerintem inkább nyúl (lehet, hogy a képoszták miatt:)).

When we'll have the time, we will make some pictures of the statues and memorials which can be found here, because there are some really interesting pieces. But untill than here's one on what we could not decide: Piroska said it is an elephant, for me it looks more like a rabbit (probably just because of the cabbages:)).

Nyulefánt / Rabbefant

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szerintem Triceratopsz, vagy egy elba*ott teknős. :)
Balázs

Névtelen írta...

próbáltátok már az írásjelek elemzésével?

Névtelen írta...

Bármelyik lehet, az elefánt is megeszi a káposztát.

Névtelen írta...

Szerintem is nyúl, amit nagyon erősen tarkón vágtak... :)

Bazs

Névtelen írta...

Mert megette a káposztát

Bazs